x Zoeken

De samenwerking

Wij werken reeds sinds 2003 samen met als doel kwalitatief goede zorg aan onze cliënten te bieden. Wij vinden het belangrijk dat de patiënt centraal staat en dat deze persoonlijke aandacht en zorg krijgt.

Door de ruime openingstijden is het mogelijk om in avonduren en zo nodig in het weekeinde behandeld te worden. Onze nauwe onderlinge samenwerking, korte lijnen, uitwisseling en gebruik van elkaars kennis, garandeert een optimale behandeling van uw klachten. De praktijken zijn allen geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF en NVA .

De Kruisbestuiving van Acupunctuur en Manueel Therapie

Rob Mattijssen en Tineke  Oostijen werken al enige jaren intensief samen bij de behandeling van patiënten, hierbij kan een  combinatie behandeling plaats vinden van Manueel therapie en Acupunctuur. De patient staat hier centraal. Door de achtergronden van beide behandelaars, Rob heeft in verleden de beroepsopleiding voor Shiatsu therapeut gedaan en is daardoor bekend met de TCM (Traditionele Chinese geneeswijze); Tineke is van origine Fysiotherapeute en bekend met het functioneren van bewegingsapparaat, blokkades en restricties. Kortom we spreken elkaars taal en we weten wanneer we elkaars expertise moeten inschakelen.

Fysiotherapie Schaarsbergen

Wij werken veel samen met fysiotherapie Schaarsbergen. Fysiotherapie Schaarsbergen bevindt zich aan de Kemperbergerweg 87 te Arnhem.

Naar de website >